Retki Tiilikkajärven kansallispuistoon

Luonto-Liiton Savo-Karjalan piiri järjestää omatoimisen kevätretken Tiilikkajärven kansallispuistoon 4.-6.4

Savo-Karjalan luontoliittolaiset suuntaavat Pohjois-Savon salomaille huhtikuun alussa. Retkelle ovat tervetulleita kaikki entiset, nykyiset ja mahdollisesti tulevat luontoliittolaiset. Reissu vaatii hieman retkeilykokemusta sekä varusteita, sillä yöpyminen tapahtuu teltoissa ja kuljettavat päivämatkat ovat n. 10-20 kilometriä. Huhtikuun alun säät voivat olla arvaamattomat, mutta nyt näyttää siltä ettei mukaan tarvitse ottaa suksia. Mahdollisen vesistönylityksen vaatimat apuvälineet valitaan jäätilanteen mukaan. 

Tarkempi lähtö- ja paluuaika riippuu lähtijöistä, mutta tavoitteena on päästä matkaan mahdollisimman aikaisin ja palata mahdollisimman myöhään. Aikatauluun vaikuttaa myös se löydämmekö lähtijöiden kuljettamiseen riittävästi autoja vai yritämmekö päästä paikalle julkisilla.
Jos kiinnostus heräsi ilmoita osallistumisestasi ja/tai mahdollisesti käyttöön saatavissa olevasta autosta osoitteeseen tuomo.lindholm[a]luontoliitto.fi. Ilman autoa lähtevien ilmoittautumisaika päättyy 24.3. Auton kanssa retkelle osallistuvat voivat ilmoittautua 3.4. asti. Kerrothan kuitenkin mahdollisimman pian jos aiot lähteä.
– Tuomo Lindholm
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: