Mikä Ympäristöfoorumi?

Joensuun Ympäristöfoorumi tarjoaa kohtaamispaikan ja yhteisen julkaisualustan paikallisille ympäristötoimijoille. Ympäristöfoorumin tavoitteena on paikallisen ympäristöliikkeen yhteistyön, näkyvyyden ja vaikuttavuuden lisääminen.

Tämän blogin ympärille kietoutuneeseen ekosysteemiin kuuluu lisäksi Facebook -sivu sekä suunnitteluryhmä ja blogin välilehdeltä löytyvä toimintakalenteri. Blogi tarjoaa toimijoille omaehtoisen median, jossa voi julkaista tapahtumamainoksia ja -raportteja sekä pidempiä ympäristöaiheisia artikkeleita.

FB-sivun kautta yleisöön voidaan pitää yhteyttä ja lisätä blogin näkyvyyttä. Suunnitteluryhmä tarjoaa työkalun, jossa voi suunnitella yhteisiä tapahtumia ja kehittää ympäristöfoorumin tarjoamia palveluita. Toimintakalenteri on foorumin tärkein palvelu, sillä se mahdollistaa kaikkien ympäristö- ja luontotapahtumien kokoamisen yhteen paikkaan.

Haluatko tiedottaa tapahtumistasi ympäristöfoorumin kautta tai kirjoittaa blogiin? Julkaisuoikeudet voit pyytää sähköpostilla osoitteesta tuomo.lindholm[a]luontoliitto.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: